Güz mevsimi iş mevsimi derler ya,aynen öyle...
Kışa girerken organik sebzelerden yiyecek saklamak için çeşitli metodlarla neler neler hazırlanır...Turşular,konserveler,dipfirize konan sebzeler,közlemeler,kurutmalar,reçeller.....Aman pek güzel olur hepside....tabiii bir o kadar da zahmetli...Bu sene turşumu anneme kurdurdum....Onun elinden çok daha güzel olur turşular...Hatta kışın yedikçe takılırız ona "anne sen bir turşucu dükkanı aç" diye... İnşallah nazar değmez de afiyetle yeriz turşularımızı.....Aman maşallah ,maşallah!!!En çok kısırla ve çiğ köfteyle severim yemesini....
Canım maşallah kışlıklar hazır ben bu sene hazırlamadım maalesef.Sağ
YanıtlaSillık ve huzurla tüketirsiniz inşal
lah öpüyorum.
turşunun ayrıntılarını merakla bekliyorum. sizlere afiyet olsun. ellerinize sağlık
YanıtlaSilÖncelikle yeni işin hayırlı olsun canım, kızına da başarılar diliyorum, umarım kısa sürede alışır. Anneciğin çok çalışkan maşallah çok güzel turşular kurmuş,
YanıtlaSilsenin kış hazırlıklarında çok pratik, ellerine sağlık. Afiyetler olsun, sevgilerimle..
Ellerine sağlık, ''hamarat hanım'' sözüne ne kadar da yakışıyorsun. Sevgiler, selamlar.
YanıtlaSilellerine sağlık. Aynen yaz ve güz bize iş mevsimi. Ama hepsi de tükeniyor kış boyu, kolaylıklar sana
YanıtlaSilablacığımmm anneciğinin ellerine sağlıkk o kıyöetli ellerini öperim kendisinin:))
YanıtlaSilafiyet bal şeker olsun sizlere:))
Ellerine sağlık cnm iyi günlerde yiyin.
YanıtlaSilellerinize sağlık
YanıtlaSilçok güzel görünüyorlar
çok güzel görünüyorlar, afiyetle ağız tadıyla yemenizi dilerim. yeni işin hayırlı olsun, sevgiler
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım süper görünüyor.sevgi ve muhabbet ile...
YanıtlaSilanacığının ellerine sağlık,turşusuz olmaz tabi,fakat menemeni ilkl kez duyuyorum aslında denemek lazım,allah ağız tadıyla yemek nasip etsin arkadaşım
YanıtlaSilAmanda aman turşular hazırmış ellerine sağlık canım benim....
YanıtlaSilplastikler, çok sıcak ve çok soğuk derecelerde inanılmaz zararlı oluyor ve kanserojen etkileri ortaya çıkıyor. bilginize :) neyle koyucaz donduruculara bilmiyorum tabi :)
YanıtlaSilsevgili Tülin ne kadar beceriklisin, kış hazırlıkları yazılarını hep okudum, bu kış geçti ama bir dahaki kışa bu tariflerinden yararlanıp, ben de yapmak istiyorum, çok teşekkürler:)))
YanıtlaSil