4 Ağustos 2016 Perşembe

MAGNUM MASERATİ GHİBLİ ÇEKİLİŞİ


Magnum Maserati Ghibli Çekilişi
Bildiğiniz gibi Magnum her yıl çekiliş yapıyor ve kazanan şanslı talihlilerine araba hediye ediyor. Bu yılki çekilişin hediyesi ise Maserati Ghibli. Hem de 2 adet!
Nasıl Katılabilirim?
Çekilişe katılmak için satın aldığınız Magnum çubuğundan çıkan şifreyi adınız, soyadınız ve adresinizle beraber 2992’ye kısa mesaj olarak, veya magnum.com.tr/maserati  adresine girip çekiliş formunu doldurarak çekilişe katılabilirsiniz.
Ödül
Çekilişin kazanan 2 şanslı talihlisi olacaktır. Hediye olarak verilecek araba olan Maserati Ghibli’nin piyasa değeri  yaklaşık 495.000 TL’dir.
Çekiliş Hakkı Detayları;
Magnum çekilişi için Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Fıstık Ezmesi, Tiramisu, Crème Brulee, Tarçın, Portakal ürünlerinin şifrelerini girdiğiniz taktirde 2 çekiliş hakkı;
Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Fıstık Ezmesi-Karadut&Böğürtlen, Mini Kisses, Mini Kış Serisi ürünlerinin şifrelerini girdiğiniz taktirde ise 1 çekiliş hakkı kazanmış olacaksınız.

ÖNEMLİ NOT: Magnum çekilişi koşulları gereği şifresini girdiğiniz Magnum çubuğunu saklamanız gerekmektedir. Aksi taktirde çekili kazansanız dahi ödülü alamazsınız ve yedek tahlili almaya hak kazanır. Bunun nedeni ise çubukta yazan şifreler rastgele rakamlardan oluştuğu için Magnum satın almamış bir kişi deneme yanılma yöntemiyle bir sürü şifre üretip sisteme girebilir ve çekilişi kazanabilir. Bunun gibi haksızlıklar doğmaması için Magnum çubuğunuzu lütfen saklayınız.
Kampanyanın son katılım tarihi 4 Eylül 2016‘dır.
Magnum Çekilişi Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?
Çekilişin sonucu 10 Eylül 2016 tarihinde Türkiye saatine göre saat 11.30’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde ve noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca Kazanan talihliler 17 Eylül 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır.
Magnum Çekilişini Kazanırsam Ne Yapmam Gerekiyor?
Çekilişi kazanan asıl talihliler başvuru için en geç 2 Ekim 2016; yedek talihliler ise 17 Ekim 2016 tarihine kadar kimlikleri ve ödülü kazandıkları Magnum çubuğu (okunulabilir olması gerekmektedir.) ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları gerekmektedir. Verilen tarihlere kadar başvuru yapılmazsa talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
Magnum Çekilişini Kazandığım Zaman

Çekilişi kazandığınız taktirde yapmanız gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Aracın KDV ve ÖTV vergisi Algida tarafından ödenecektir. Ancak talihlinin Veraset intikal vergisi (%10) ödemesi gerekmektedir. Bu tutar yaklaşık 49.000 TL civarında bir fiyata tekabül etmektedir. Aksi taktirde kazanan talihli ikramiyeyi alamaz.

1 yorum:

  1. Güzel bir tatil geçirdiğinize sevindim. Darısı henüz deniz görmeyenlere olsun :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!