30 Aralık 2015 Çarşamba

GAZETE KAĞIDINDAN SEPET-KUTU

Günaydın Kıymetli İzleyenlerim !!!
2015 in bitmesine 2 gün kaldı...2016 güzelliklerle dolu, sağlık huzur ve mutluluk içinde gelsin ve devam etsin...Herkesin yeni yıldan beklentileri farklı...Yeni yılın girmesinde bir atraksiyon yok aslında günler devam edip gidiyor, yıl değişiyor belki ama herşey aynı...Hayırlısı olsun diyelim!!!
Bu güzel kapaklı sepeti kızım yaptı...Beceriklidir benim kızım,meraklıdır... 
Gazetenin bu şekilde dönüşümü gerçekten çok güzel...
Ben çok beğendim siz ne dersiniz? 
Değişik şekillerde bir sürü sepet kutu yapılabilir... 
Malzemeler:Gazete kağıdı,akrilik boya,vernik,karton tutturmak için mandal v.s
El emeği olan herşey çok değerli benim için
kızımın ellerine sağlık...

7 yorum:

  1. gazete kağıdından bende ıvır zıvır kutusu yapmıştım; ancak ben kapak yapmamıştım. Kapak fikride çok güzel. Bir dahasına bende kapak yaparım. Bu arada çalışmanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Ters Düz'ü okumuşsunuz, bloguma yorum olarak yazsaydınız okuduğunuzu, çünkü tesadüf eseri görmeseydim haberim olmayacaktı... :) Teşekkürler!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mertcim kitabı okudum ancak yazıyı hazırlayıp planlamıştım sana haber verecek fırsatı ancak şu an bulabildim kusura bakma ..

      Sil
    2. Yazıyı akşam 19:30 a programlıyacaktım acele ile 07:30 yazınca bugünkü yazımın altına düşmüş,işden geldim uğraş falan derken bakamadım geç oldu sonra bir baktım yorum yazmışsın...çok da samimisin olsun derken...:D

      Sil
    3. Kitabı okumanıza sevindim... :) E yazılar biriktikçe alta kayması normal... :) :)

      Sil
  3. ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR... ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!