23 Mart 2014 Pazar

SINAV ZAMANI

Günaydınlar Efendim!!!
Şu an milyonlarca öğrenci ter dökmeye başladı...Allah yardımcıları olsun...Benim kızımda sınavda,çalıştı,uğraştı  ve sınav zamanı geldi...Ablası ünv.sınavına girerken daha heyecanlıydım sanırım,ilk olmanın verdiği heyecan...Tecrübe edindikçe olaylara bakış açısı da değişiyor...
Herkese başarılar diliyor,hayırlısını istiyorum...
Mutlu bir pazar olması dileğiyle....

12 yorum:

  1. Güzel kızımıza da, tüm öğrencilere de başarılar diliyorum. Benim oğlum da geçen sene hazırlık okudu, şimdi 1. sınıf. Biz de zor zamanlardan geçtik. Allah herkesin evladını kendine bağışlasın, vatana millete, anaya, babaya hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Nice makam mevki sahibi insan görüyoruz etrafımızda ama şekil şemalleri dışında insan vasfına layık, ele alınır tarafları yok. Allah evlatlarımızı bu insanlardan etmesin. Sağlıklı, mutlu, iyi, vicdanlı insanlar olsunlar. Her ne kadar biz onlara layık oldukları yarınları veremediysek de onlar Türkiye'nin güzel yarınları olsunlar.

    YanıtlaSil
  2. allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
  3. Süper, kızınızın gireceğini bilmiyordum. İnşallah istediği yeri kazanır. İstanbul da olursa, yardıma ihtiyacınız olursa memnuniyetle beklerim. 2. sınav için de şimdiden bol başarılar dilerim.
    Sevgiyle, sağlıkla
    Sevil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilcim samimiyetin ve içtenliğini yüreğimde hissettim çok teşekkür ederim....

      Sil
  4. Umarım sınavı güzel geçmiştir. Bütün öğrencilere başarılar

    YanıtlaSil
  5. ablasının sınava girmesini, okul kazanmasını, hatta senin onu Erzuruma bırakırken nasıl zorlandığını hatırlıyorum ablacım, o günleri yaşadık inşallah Sabanurun da okul kazandığını, yerleştiğini, mezuniyetini görürüz, sonrada sıra Kerem oğlana geliiiirrr :)
    Rabbim bahtlarını açık eylesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizcim teşekkürler canım sonra da sıra Elifciğe gelecek inşallah...

      Sil
  6. Allahım bütün emek sarfedenlerin emeklerinin karşılığını versin... Güzel kızımızın da gönlündeki yer olsun inşallah Tülinim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Fundacım yavaş yavaş sıra Rengine geliyor hazır ol...

      Sil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!