7 Şubat 2014 Cuma

HAVUZ TESTİ-SONY XPERİA TABLET İLE



Havuz Testi  mi, dediğinizi duyar gibiyim…Nasıl yani? Aslında suya dayanıklılık testi demeliydim veya suya düşünce ,ıslanınca bozulmayan teknoloji.Evet bu özelliğe sahip Sony Xperia Tabletten bahsediyorum.Tablet almaya karar vermek üzereydim ki  arkadaşımın tavsiyesi ile Sony Xperia yı inceledim…Sizde tablet almadan önce muhakkak Sony Xperia  yı  inceleyin …
Özellikle suya dayanıklılığı ile dikkatimi çekti…İncecik yapısı ,çözünülürlüğü,fotoğraf kalitesi tam da bana göre dedim ve aldım…Tatile giderken yanımda götürdüm.Havuz kenarında otururken ,bloguma yazı hazırlarken kullandım,haberleri takip ettim.Çocukların havuzdan su fışkıtmalarına hiç kızmadım çünkü sony Xperia tablet sudan etkilenmiyor.incecik yapısıyla rahatça çantamda taşıdım ve gezerken kulaklıklarımı takıp müzik dinledim.
Maillerimi takip ettim,tatilde gittiğim her yerde çekildiğim fotoğrafları arkadaşlarımla paylaştım. Mükemmel kamerasıyla kısa videolar çektim .Hatıralarımın arasına ekledim…İnceleyin,alın deneyin,görün.
Hatıralarımın arasına ekledim İnceleyin,alın deneyin,görün üstelik faturanıza 24 ay taksitle yansıtılarak satın alabilirsiniz.
http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler

3 yorum:

  1. bu aralar tablet almak istiyorum.ancak kararsızdım.yazın için teşekkürler canım.çok açıklayıcı olmuş.karar vermemde yardımcı oldu.
    güzel bir hafta sonu dileğiyle...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bende samsung galaxy tab 3 kullanıyorum.Maillere bakmak,internete girmek,resim,kamera vb. güzel oluyor.Ama bloga yayın yaparken kullanamıyorum,ya beceriksizim yada kullanımı bu işler için rahat değil.Sonynin suya dayanıklılık özelliği iyiymiş,selamlar..

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!