29 Ekim 2012 Pazartesi

EKİM AYINDA BİZ

Ekim ayı bitmek üzere .....Bu ay bizim için önemli bir ay çünkü küçük kızım 23 Ekimde doğdu ve biz 22 yil önce 28 Ekim'de evlendik .....Ekim ayının son haftası önemli iki olaya imza atıyor.....hep saglikla hep huzurla geçsin inşallah ...

Bizim için önemli olan bir olay daha varki hepimizi ilgilendiriyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ...gururluyuz mutluyuz...Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!!!

5 yorum:

  1. Ne kadar güzel geçiyoe sizd Ekim ayı.Eltimlerde 28 Ekim de evlendiler:) Sizi de tebrik eder, Cumhuriyet Bayramınızı kutlarız.

    YanıtlaSil
  2. Cumhuriyet bayramaimiz kutlu olsun arkadasim...Sizinde evlilik yildonumunuz kutlar nice uzun senelere dilerim ...kiziniza allah sevdikleriyle birlikte mutlu bir omur dilerim dogum gunu kutlu olsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel...Kızınızın doğum günü, sizin evlilik yıldönümünüz ve bayramımız kutlu olsun!
    Allah ağzınızın tadını bozmasın...

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Eşine ve sana birlikte geçireceğiniz daha nice mutluluk dolu yıllar, Sebanur'a da hayırlı uzun ömürler diliyorum.Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!