22 Mart 2012 Perşembe

HAZIR BAKLAVA YUFKASINDAN TULUM PEYNİRLİ GÖZLEME

Merhabalar Efendim!!!
Güzel,güneşli,sımsıcak bir perşembeden merhabalar hepinize...Hazır baklava yufkasını şimdiye kadar tatlı olarak kullananlar dikkat !!!
Tuzlu bir gözlemeye ne dersiniz ...Şöyle en çıtırından,sıcacık...Evettt dediğinizi duyar gibiyim :)))Hemen yufkalarınızı hazırlayın o zaman...

İki kat yufkanın üzerine biraz tulum peyniri serpin...

Önce ikiye.... Sonrada dörde katlayarak teflon tavada yağsız kızartın...Üzerine biraz tereyağı sürerek servis yapın...Kahvaltıda veya beş çaylarınızın yanında harika bir lezzet yakalayacaksınız....Denemeyenler denesin!!!
Sevgi ve muhabbet ile efendim,hayırlı akşamlar....

9 yorum:

  1. bunu bende sabah kahvaltılarında eşime yapıyorum tarihinin bitmesine az kala yufka değerlendirmece ama normal yufkadan ve kaşarlı adına da kendini tost sanan börek diyorum :) çok pratik çok lezzetli eminim böylede çok güzeldir elinize sağlık

    fatoş

    YanıtlaSil
  2. Yapılacaklar listesine not edildi. tskler :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık.
    canım bens ana bişey sorucam ben resim kotamı aştım galiba .sen bir ara sorun yaşamıştın.bana yardımcı olabilirmisin nasıl yaptın acaba.teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. ELLERİNE SAĞLIK CANIM..
    ÇAYIMIN YANINA ALDIM
    :)))))

    YanıtlaSil
  5. hiç denemedim ama eminim çok güzel olmuştur.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Tülin Hanım merhabalar, ben sizin sayfanıza girince bir ik dak sonra error veriyor ve virüs uyarısı alıyorum. Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diye bir yazı çıkıyor ve sayfa kapanıyor. Şimdi de bu uyarıyı almadan acelece bu yazıyı yazarak size bildirmek istedim.
    Bana gelen uyarıyı aynen aşaıya kopyalıyorum.
    Hoşçakalın, sevgiler...

    Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var!
    tatesal.blogspot.com sayfasında, kötü amaçlı yazılım dağıttığı bilinen meleginmarifetleri.blogspot.com sitesine ait içerik var. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
    Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
    Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimizi meleginmarifetleri.blogspot.com yönetimine daha önce bildirmiştik. meleginmarifetleri.blogspot.com sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin.

    Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarınıza zarar verebileceğini anlıyorsanız, yine de devam et.

    Bu uyarıyı gördüğünüz siteler hakkında Google'a ek veriler göndererek kötü amaçlı yazılımları saptamayı daha iyi hale getirmeye yardımcı olun. Bu veriler Güvenli Tarama gizlilik politikaları kapsamında değerlendirilir.

    YanıtlaSil
  7. isim olarak biraz itici gelse de önyargılarımızı bir kenara bırakıp lezzetli görüntüsüne kavuşmak için mutlaka denemek lazım , ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Tülin Hanım, şimdilik bir sorun yaşamadım, umarım tekrar etmez. Hoşçakalın.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!