27 Temmuz 2011 Çarşamba

KIRMIZI KALPLER SERİSİNDEN

Günaydın Sevgili Blog Dünyası!!!

Gününüz aydın,neşeniz bol olsun....Kırmızı kalpler serisinden neşeli pullu sabunlarımla geldim bugün....Sevgili Marifetane sabunlara pul ekleyerek farklı bir teknik uygulamıştı burada....bende ondan esinlenerek peçete transferi ile yaptığım sabunları tek tük pullarla süsledim...

Aslında ben 2 gündür çok mutluyum....Sebibine gelince daha önce burada açıkladığım Sarı Nokta hastalığı ile ilgili....Ekim ayında annemin gözünde oluşan Sarı Nokta hastalığına bağlı kanama neticesinde zor günler yaşamıştık ve o zamandan bu tarafa tedavisi sürmekte....Burada açıklamıştım....Hal böyle olunca ve hastalık genetik de olunca bende muayene olmuştum ve hastalığın bende de mevcut olduğu söylenmişti....Her 6 ayda bir kontrol olmam gerektiği yapılacak birşey olmadığı tembih edilmişti....Ben de ihmal ederek geçtiğimiz cuma günü 8 ay sonra kontrole gidebildim....Elimde göz tomografimin CD si ile birlikte farklı bir doktora gittim....Muayene neticesinde doktor bu hastalığı göremediğini iyice emin olmak için göz anjiyosu çekilmem gerektiğini söyledi...Ve 1,5 yıldır kullandığım gözlüklerimin daha doğrusu bir türlü kullanamadığım ve defalarca doktora ve gözlükçüye götürerek kontrol ettirdiğim halde ısrarla hata olmadığı söylenen gözlüklerimin numaralarının yanlış olduğunu söyleyerek yeni gözlük yazdı....Gözlüklerimi aldım ve şu an rahatça kullanabiliyorum....böyle bir hata olabilir mi? sağ gözün numarası sol göze sol gözün numarası da sağ göze verilmiş meğer.....Pazartesi günü göz anjiyosu yapıldım ve netice karşısında ne yapacağımı şaşırdım....Doktor bey sende sarı nokta hastalığı yok dediğinde mutluluktan uçtum resmen....Doktora nasıl olur ben 8 aydır yaşadığım bu psikoljik durumumdan dolayı diğer doktoru dava mı etmeliyim dedim....sadece güldü....bu demek değildir ki 60 lı yaşlarda çıkmayacak ama şu an böyle birşey yok ...Rabbime sonsuz şükürler olsun....Bu sıra yaşadığım sıkıntılarımın mükafatı olsak gerek diye düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim....
İkinci gün tekrar doktorumun yanına gittim bu sabunlarla....

yarım elma gönül elma babında.....


hayat herşeye rağmen yaşamaya değer

----------------------------------------

9 yorum:

  1. harika görünüyorlar:))

    YanıtlaSil
  2. Allah sevdiği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş. Annenize acil şifalar dilerim. Sizede çoookkk geçmiş olsun.

    Sena Çeyiz

    YanıtlaSil
  3. Sabunlar çok güzel görünüyorlar. Ama daha önemlisi sizin adınıza çok sevindim. Diğer bütün organlarımız gibi göz de en önemli organlarımızdan. Gözünüz aydın. Sağlıklı günler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canim buyuk gesmis olsun,
    Doktorlarin bir hatasi bizlere uzun bir zaman stres altinda yasamaya mahkum ediyor aslinda bir doktorla kalamamak gerekli baska bir doktora mutlaka gorunmek gerek arkadasim allah iyilik versin allah bu kadarla def etsin .Annene acil sifalar dilerim ellerinden opuyorum sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. tülincim malesef doktor hatasıyla bende 1 yıl 1 numara gözlük kullanmıştım:)geçmiş olsun gerçekten..

    YanıtlaSil
  6. anneze geçmiş olsun, sizin de gözünüz aydın.
    sevindim sizin adınıza...
    bu arada sabunlar şahane:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. sabunlar çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
    sağlık ihmale gelecek bişey değil.bu şartlarda ihmal etmeyip doktara gitsek bile doktor ihmali maalesef oluyor.hep söylüyorum bu ülkede rağmen yaşıyoruz.hastalığın çıkmamasına çok sevindim.annenize de çok geçmiş olsun diyor ve ellerinden öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Sabunların yine çok güzeller canım ellerine sağlık.Görümcem gelmişti memleketten kendisi ve kızlarıyla birlikte epeyce hediye yaptık bu sabunlardan.İlk senden aldığımız sabun peçeteleme fikriyle hep beraber güzel vakit geçirdik canım..dünde uğurladık memlete..Annene çok geçmiş olsun Allah şifasını versin senin adına da çok sevindim..Hayırlı ramazanlar diliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. sevgili tatesal, senin cesaretlendirmenle ben de sabunlarıma peçete ile dekupaj yaptım. 10 marifet'e yolladım, orada görürsün, umarım seninkiler gibi güzel olmuşlardır, beğenirsin.

    sevgiler

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!