30 Eylül 2010 Perşembe

FİRKETE İŞİ SİMLİ İPTEN NAMAZ ÖRTÜSÜ KENARI


Günaydın çok değerli izleyenlerim!!!

Kafamda yeni projeler var demiştim ya işte onlardan biri....Bu namaz örtüsü kenarını daha önce yapmıştım...Şifon alıp dikmeyi düşünüyorum ....Aslında şıkır şıkır şık bir model ...2 örtülük yaptım ayrı ayrı... 2 kızım olunca herşey çift oluyor....farklı şekilde de değerlendirmeyi düşündüm ama ne yapabilirim diye karar veremedim...Özellikle Örgüçantam arkadaşımın fikrini merak ediyorum....ve başka fikri olan varsa yazsın lütfen....

Şifon alıp diksem dedim ama ne renk şifon olur onuda bilmiyorum....

Yapılışı çok kolay ve zevkli...Firkete işine alışmışken aynı örnekten havlu kenarı başladım şimdi ....Dore simli havlularım var onlara dikeceğim....Ama uçlarına pul koymayacağım,havluda kullanışlı olmaz diye düşündüm....Aslında çeyizlik diye yapıyorum yoksa havluda kenar sevmiyorum...Yüzümü kurularken havlunun dümdüz desensiz olmasını tercih ediyorum...

Esen kalın arkadaşlar!!!!

8 yorum:

  1. Canımmmm hamarat arkadaşım ellerin
    dert görmesin harika olmuş.Maşallah
    ben tığ işi bilmiyorum:))o yüzden gelinlerime tığ işiyle olanları yaptırmaya çalışıyorum.Kızlar çok şanslı böyle hamarat bir anneleri olduğu için kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. hem ışıltılı hem şıkır şıkır süperrrr

    YanıtlaSil
  3. annemde ne çok yapardı bu namaz örtüleri için
    salon takımlarında kullanılan şifon yada adı neyse tam bilmiyorum onların kenarına bu filkete işinden dikebilirsin canım çokda şık durur şimli bir kumaşsa hele dahada çok yakışır vir sehpa için veya ne bileyim herhangi bir şey için örtü olabilir çokda şık durur

    YanıtlaSil
  4. canım çok şık görünüyor ellerine sağlık süper olmuş. öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Bizim karadaenizde gümüş rengini yaparlar .Biraz daha kısa tutularak kıyafetlere uygulanabilir.Çok da şık olur.Ellere sağlık .

    YanıtlaSil
  6. çok güzeeeell..çok beğendim ..

    YanıtlaSil
  7. canım tülinimöncelikle yazını tam okumamışım kusura bakma canım evden çıkmak üzereydim tülinciğimede bir uğrayayım öyle çıkarım demiştim , sanırım o ara gözden kaçırmışım.

    ayrıca fikrimi sormuşsun çok naziksin çok teşekkürler canımsın
    benim.kalbimizde birmiş bende akşam bir not bırakayım diye düşünmüştüm:)))
    hardal rengi yada altın rengi desenli tafta satenler oluyor onlardan benim deyimimle masa şalı(runner)ve konsol üstlerine yapıp kenarlarına dikebilirsin misafir salonlarında çok şık bir takım olabilir.

    uçlarında pullar sık olduğu için tülbentte kullanım nasıl olur bilemiyorum başka fikirler de gelebiir tabii ben içimden geçeni yazdım:)))

    öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  8. vallahi bayıldım aklıma ilk gelen düşünce ,ben düğünlerde oynamayı çok severim ,belime bağlayıp oynayasım geldi.şıkır şıkır.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!