5 Ağustos 2010 Perşembe

AMİGURUMİ ANAHTARLIK



GÜNAYDIN HERKESE!!!

Amigurumiye bir kere bulaşan bir daha kurtulamazmış,çok doğru...Tatile gitmeden önce yaptığım anahtarlığı yayınlamadığımı farkettim....Sebanurun anahtarlarını taktığı bu sevimli kediciği çabucak örüp bitirdim...Yeğenim için yaptığım kaplumbağanın fotoğrafını çekmeyi unutmuşum oda çok sevimli bir anahtarlık olmuştu...


Kerem artık ben abi oldum desede yolda 2-3 adım atıp kucağına al dediği için arada sırada dolaşırken bebek arabasına biniyor....Dün akşam ablalarıyla beraber dondurma almaya giderken binmişti...Başka zaman olsa babam da babam diye tuttururdu ama iş gezme olunca sesi çıkmadı...Bu kadar baba bağımlısı bir çocuk ben daha görmedim...Gece kalkar baba diye ağlar...Sabah kalkar babayı yatakta göremezse babam diye ağlar...Resmen el ele dolaşıyorlar...Gözünün önünden ayırmıyor babasını..Babası her dediğini büyük bir sabırla yaptığı ve hiçbir zaman yok demediği için oluyor sanırım....Bu sabah babası erkenden göreve gitti olanlar bana oldu...Kalktı "babamı isterim sen kreşe götürme babam götürsün "dediyse de mecburen ikna ederek götürdüm ve bu seferde sende kreşe gir anne biraz otur diye ağladı...Girdim ama baktım olacak gibi değil kaçtım,ben kapının önündeyken sustu hemen...Nazı cazı hep bize ...Sonra iş yerine gelince Kreş müdiresi aradı sakın merak etmeyin siz kapının önüne çıkınca Kerem sustu dedi...bende duydum sustuğunu o nedenle aramadım dedim...Keremin aksiliği şuki akşamda eve götüremiyorum...kreşin bahçesinde kumlarla kamyonuyla öyle bir oyuna dalıyorki ayıramıyorum....Ne olacak bu çocuğun hali sabah gitmez,akşam gelmez....Çok yoruldum bu sıra kafam yorgun...Bir taraftan LYS,diğer tarftan SBS,Kerem ve işler çok zorlanır oldum...Büyük kızımız tercihlerini dün itibariyle teslim etti,hayırlısıyla bir sonuçlanırsa bayağı rahat edeceğiz...Çocuk sahibi olmak,onlara yetişmeye çalışmak zor velhasıl!!!

13 yorum:

  1. çok şirin bir anahtarlık rengide çok güzel pempiş pempiş

    YanıtlaSil
  2. Çok şık ve güzel olmuş ayrıca çok da sevimli ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. ablacımm:) anahtarlık çok tatlıı:)) ama ne olursa olsun keremcik hepsini gölgede bırakıyor ah benim yakışıklı prensim:))

    YanıtlaSil
  4. çok şirinnn elelrıne sağlık canım.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. anahtarlık güzell ellerine sağlık arkadaşım.. keremde evin enn küçügü sonuna kadar kulanıyor çokta sevimli bizde pusete binmioz kucakta gitmek istio bisikletin yüzüne bile bakmıyoruz. 6. katta oturuyorum asansörde ayaklarım düşün halimi:)) kerem gibi anneyi sevionumu diom cıkk yapıo babba dio besle kargayı oysun gözünü bu olsa gerek:))canları sag olsunda çok zor çocuk işi pek akıl karı değill:))kızlarada başarılar en zor günler ama geçecek emin istedikleri yerlerde oılurlar inş tüm evlatlar ne diyin be tülinim hayat böle sağlık olsunda gerisi gelir hade bye mucks post yazmışım ya pardon:))

    YanıtlaSil
  6. Allah kolaylık versin. Benim annem hem doktor, hem ahçı, hem ayakkabı bağlayıcı...:)))

    YanıtlaSil
  7. Gözümü korkuttun be güzelim. kızlar ve Kerem. :) Allah yardımcın olsun.
    Anaktarlıkta çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  8. Benim yiğenimde dede diye ağlıyor:)İnanılması çok güç ama öyle heheh

    Anahtarlık çok şık rengide hariika olmuş

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar arkadaşım, anahtarlık çok şirin olmuş.
    Allah kızınında gönlüne versin inşallah, bu süreç hepimizi çok yordu. Emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah, sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba :) bi ziyaret edeyim istedim.. çocuklar için hayırlısı olur umarım.. herşey gönlünüzce olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık canım harikasın vallahi ev iş yemek aş derken bu güzelliklerede vakit ayırıyor olman seni süper anne yapıyor.

    YanıtlaSil
  12. Çok şeker anahtarlık olmuşlar ellerinize sağlık...Oğluşunuzada maşallah deyimm

    sevgiler hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  13. yaa işte böle bişi oyuncak örmek:)
    çok güzel olmuş...

    bu arada börek harika görünüyo ellerine sağlık...

    videoyu tekrar yükledim :))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!