29 Nisan 2010 Perşembe

FİRKETE İŞİ



Arkadaşlar bu sıra gündemdeki uğraşım firkete işi...
Hem aldığım yorumlardan güllü fularlardan sıkılanların olduğunu öğrendim...



Eeee tabiii değişiklikte fayda var..Arkadaşımda gördüm firkete işi şal yapıyordu..Hemen çıkıp bir firkete aldım ve netten yapılışını öğrendim....Yapılışı için TIKKK!!! Birdaha TIKKK!!! ve birdaha TIK!Çok zevkli gidiyor ama ben yine fular yapmayı düşünüyorum...Şalda yaparmıyım bilemiyorum şimdiden ama motif aparatından sonra elimden düşmeyecek bir alet varsa o da bu olacaktır....İlk defa deniyorum ...Eskiden yazma kenarına oya yaparlardı görürdüm ama hiç merak edip de öğrenmemiştim...Demekki sırası yeni gelmiş...Çok güzel motifler ve modeller üretmiş marifetli hatunlar,çok beğendim....Hele buradaki yabancı sitedeki star motif harika....Diğer modelede bakmadan geçmeyin...Ben buradaki şaldan fular yapmayı düşünüyorum....Burayada muhakkak göz atın...Burayada....Ben başladım yukarıda görmüş olğunuz Nako-Lame siyah iple...Bakalım neler çıkacak ortaya,ilerleyen zamanlarda yayınlayacağım....

6 yorum:

  1. Sevgili Tatesal, firikete işi çok zarif bende bunun küçük oya kenarı yapıp minyatür keseme monteledim. Hareketlilik ve ışık kırılmaları katmak isterseniz metal pul yada boncukta koya bilirsiniz nacizane fikrimi paylaşmak istedim.(İpe önceden geçirilip daha sonra örmeye başlıyorsunuz)kolay gelsin.

    Güzellikler sizinle olsun. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Örgüyü cok seviyorum...ama firkete teknigini hic denemedim...cok zevkli gibi görnüyor.
    Verdigin linkleri hemen incelicem.:)

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım söz dinle değişik bişeyler yap bizi sıkma ninem.Kolay gelsin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ayyy annem yıllar önce yapıyordu ama sonucunu hatırlamıyorunm:)))

    Elelrine emeğine sağlık tülinciğim:)

    YanıtlaSil
  5. sevgili tülin seni takdir ediyorum canım benim,hem 3 çocukla uğraş ,hem çalış hem de bu güzellikleri yarat,harikasın,ben de çalışan birisiyim seni çok iyi anlıyorum.Bütün fularların harika ve de sürekli kendini yeniliyorsun yani,şimdi de firkete işine mi sıra geldi,bu arada ben izleyicinim sanıyordum kendimi değilmişim ama ben demek ki arkadaşların izlediklerinden seni takip ediyorum bir süredir,her konuda seni takdir ediyorum canım,benim bloğumu da ziyaret etmeni tavsiye ediyorum canım,sana göre ben çok yeniyim ama:)))bakalım beğenecek misin???

    YanıtlaSil
  6. ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler.pikenin fiyatını sormuşsunuz,280-300-350 arası değişiyor güpür ve diğer mazemelere göre artabiliyor.sevgiler:)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!