14 Aralık 2009 Pazartesi

AH BU SHEREK AH!!!



Mutlu bir hafta dileyerek başlıyorum sizlere,her ne kadar ben keyifsiz olsamda....
Canım yani keyfim yok diye başkalarına mutluluk dilemeyeyimmi? Olmaz tabiiii....Evde boykot yaptım hafta sonu...İş bırakma eylemi....Kerem gitdiği her odayı savaş alanına çevirdiğinden arkasından koşup toplamaktan bıktım...Temizlik,yemek,Keremdi,kreşdi,kızlardı derken kendimi kaybettim yahu...Eeee birde takdir yerine tekdir alınca bizim beyden yeter dedim ve hayatımda ilk defa bu kadar dağınık oldum,yere düşeni toplamadım,Kerem dağıttı ben bastım geçtim...İnanamadı kızlar hayretle baktılar suratıma...Sebanur ki dağınıktır hep bağırttırır beni ,topla topla diye..."Aman anne bu senmisin "dedi ve bir iki saat sonra "Sinirlerim bozuldu anne meğer ben nasıl dağınıkmışım, umursuzmuşum" diye feryat etti..."İkimizde bir olduk dedim Sebanur, boşver gel otur tv izleyelim " gözleri fal taşı gibi açıldı....Anne lütfen eskiye dön diye yalvardı...Ama kararlıyım... Meğer ne güzel şeymiş rahat,sorumsuzca yaşamak,düşeni ayağınla ittirmek,temizlik uğruna sinirlerini harap etmemek....Mutfakta ufak tefek şeyler yapıp karnını doyurmak...(Mecburen çorba yaptım artık Kerem için)....Evdekiler şaşkın,büyük kızım Tuğçenur anne gömleklerim diye soruyor,yok yıkamadım...Anne neden?...Öyle işte!!!
2 günü böyle geçirdim,bol bol elişi yaptım bu arada....En çok sevdiğim işi yani,tv izledim aylardır izlemediğim gibi...Zaten Kerem hep Sherek izlediğinden açtırmıyordu tv yi...Sürekli dvd ve Sherek her cd si mevcut,her yerde yeşil dev adamı görür olduk....Ama oda pek takmadı tv yi açmama...memnundu hayatından istediği gibi döktü,dökme demedim,ohhhh.....

Tabi malum pazartesi işe başladık ve ben en ufak silme süpürme işi yapmadım,her hafta kökten kaldırdığım evi....İçim rahat dediğime bakmayın,hop hop hopluyorum...keşke bugün herkes evde yokken işe gitmesemde bir güzel silip süpürsem diye geçti içimden ama imkansız ...Neyse büyük kızım sakın yapmayın dememe rağmen, bulaşık makinasını çalıştırdı,çamaşır makinasında gömleklerini yıkadı,iş başa düştü...Aslında o yardımcı olurdu bana ama bu sene ünv. sınavına hazırlanıyor, ancak yetişiyor ,çok yoruluyor....Bakalım eylemim ne kadar sürecek...Sanırım bu akşam eve gidince elektrik süpürgesi gibi yapışacağım ortalığa,huyum titiz,ufak birşey düşse halının üzerine huylanırım hemen,yoksa şu an bile pis değil ev...Alışkanlıklar var,kendi ellerimle yapacağım oh mis gibi ki içim rahat etsin....Laf aramızda ilk defa pijamalarımı fırlattım ve toplamadan çekmeceye koymadan işe geldim,nasıl batıyor bana şu an ama inadım inat,kime sitem ediyorsam?....En çok bizim beye tabiii ama bu durum fazla süremez kişiliğime aykırı.....
Sherek dedim nerelere geldim,hayat hikayemi yazmadığım kaldı ki ara ara yazıyorum ama içimi döktüm sizlere....Belkide bazılarınıza dil oldum ,kalem oldum ne dersiniz?
01.12.2008 de başlayan blog serüvenim 1 yılı aşmış ve ben unutup geçmişim ta 14 gün...Bugün 14.12.2009 ......nasıl memnunum bu serüvenden ,nasıl keyif alıyorum benim herşeyim,dert ortağım.....Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız ve iyiki ben bu serüvene katıldım.....

21 yorum:

  1. iyiki başlamışsın bu serüvene
    canım benim sen az m ı hamaratsın
    şu koşturman sağlığın hep sürsün
    iyiki varsın
    teşekkür ediyorum güzel yorumuna
    öptümm ve kaçtım :)))

    YanıtlaSil
  2. arada ev işlerinde grev yapmak iyi olur herkes evde sorumlukları anlamalı senin yük daha agır hem iş hem evv:((blogunun yaşı kutlu olsun nice yaşlara hep beraber iyiki varsın hiç bişiyi dert etme sen varsan ailenin diger fertleride varr önce sen ben bunu öğreneli 7 yıl falan oldu :) şimdi evdesin ve işlerle boguşuyon demii kadın olmakta zor iş vesselam:))

    YanıtlaSil
  3. ablacım salıp gitmek en iyisi ev işlerini ben devraldığımdan beri annemde aynı salınmışlıkta:) rahatı yerinde:)) kardeşimden aynı şeyleri çekiyorum hadi kerem lüçük benim kardeşim 16 sında:)) aahh ahh ne kadar iyi anlıyorum seniiiiiii en iyisini yapmışsınn yaşasın miskinlikkk bende istiyorumm nişandan sonra oturcam bi ooooohhhhhh dicemm:)

    YanıtlaSil
  4. OH NE İYİ YAPMIŞSIN.HİÇ ÜZÜLME HEPSİNE DERS OLMUŞTUR.HEM İŞ HEM ÇOCUK HEM EV İŞİ ROBOT GİBİ KOŞTUR DUR.BOYKOTU BEN DE YAPIYORUM AMA GEÇ KALDIM ARTIK.

    YanıtlaSil
  5. En iyisini yapmışsın arkadaşım ara sıra boşvermek lazım ki sen şı sıralar yoğunsun kendine vakit ayır dinlen biraz :)

    öpüyorum (bu arada safyana gelmez oldun şekerim hayırdırr???)

    sanatçıyı alkış blogcuyu yorum mutlu eder kuzum :))

    YanıtlaSil
  6. VURDUM DUYMAZ SENI:)))EE NAPCAN CANIM YAP YAP KENDİNI YIPRAT NEREYE KADAR YANI!!MUTLU YILLAR CANIM SENI TANIDIĞIMA ÇOK MEMNUNUM SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  7. aaa canım çekti tülincim.bu hafta sonu ben de yapıcam:))

    YanıtlaSil
  8. canım iyiki tanıdım dediğim bir güzelliksin. sağlık ve sevgiyle hepbirlikte olmaya devam inş.
    güzel bir hafta geçirmen dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Bazen bunu yapmak lazımki olanın kıymetini anlasınlar. Ne iyi yapmışsın da bu serüvene başlamışsın. Bende bugün aklımdan geçirdim. Tam 1 sene önceydi benim pastacılık serüvenine başlamaya karar vereli)) Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. oyyy kıyamam bacım sana...valal çok iyi yapmışsın...bazen bende yeterrrr demek istiyorum, bende çocuk 1 tane ama 5 tane gibi oluyor bazen:)))ohhh sefam olsun.çok iyi yapmışsın:))))
    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  11. bizde seni çok seviyoruz bunu bil canım.
    Arada bir böyle grevlerin faydası var.Huzursuz olduğun yerde sen zaten bırakacaksın.Arkandayım istersen bizde pankart açarız Tülin abla.
    daha nice yazılarda hep birlikte olalım.hayırlı olsun 1.yıldönümü

    YanıtlaSil
  12. iyi ki ben de dalmışım ki blog alemine seni bulmuşum okuyorum :)
    eylemine de gönülden tam destek...
    Bu beylerin akıllarını başlarına alıp tepelerinde gezdirmeleri alzım bizi amaaaa nerdeeee :))

    YanıtlaSil
  13. bazen banada olur bu haller kendi kendime eylem protesto yaparım kendime güya tatil yaparım sonrasında eylemimin faturasını daha fazla yorularak öderim.ay da yada 2 ayda bir gelir:)
    güzel ama evdekiler herşeyin otomatik yapılmadığını anlıyorlar.Allah tüm bayanların özelliklede çalışan bayanların yardımcısı olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. arada bir boşvermek iyi de ben de yapamıyorum.bizimkiler erkek olunca yapsalarda bana daha çok iş çıkıyor.sağlık olsun..çalışan hanımın durumunuda iyi bilirim Allah kolaylık versin..
    blogunun yıl dönümü kutlu olsun.nice yıllara..

    YanıtlaSil
  15. oohh sefan olsun dicem ama dışı seni içi beni yakar hesabı senin halin.olsun ama mesaj uygun yerlere gitmiş bence..:))
    bende boykot yapmak istiyoruum amaa bende bir tane kerem var ne anlarr boykottan :((

    YanıtlaSil
  16. eylem iyi fikir. ama sonunda kabak senin başına patlıyacak. daha çok yorularak yapacaksın o işleri yine.. gerçi kızların anlaması açısından iyi olmuş. umarım sizin bey de rahatsız olur da eylem gerektiği yere ulaşır. allah kolaylık versin.
    blogunun 1. yaşı kutlu olsun. nice yıllar daha bu sayfalar aracılığıyla birbirimizden haberdar oluruz inşallah.

    YanıtlaSil
  17. öncelikle blog yaşın kutlu olsun...nice senelere...

    iyi bir ders vermişsin diyeceğim ama sonra yine unuturlar yine eski tas eski hamam...

    bende evde yırtınarak gezerim..toplayııın...bunu buraya koymayıın...ama dinleyen nerde..toplayan temizleyen varken umuruna almıyor kimse...iyi yapmışsın..için cız desede yinede dinlenmiş olmuşsun:)

    YanıtlaSil
  18. oh ne güzel yapmışsın.imrendim sana valla canım.bi yerden başlamak lazım.elbet birgün kadınların kıymeti bilinecek

    YanıtlaSil
  19. Mavianneciğim bende öpüyorum...

    Havişim iyiki sende varsın,nasıl güzel bir dotum oldu,sağolasın...

    Denizcim salıp gitmek iyide sonrası zor...Kalpkurabiyem benim.

    Örgücüoyuncakcıninem senin tecrübelerinden faydalanmamız lazım

    Tubacım yorum nedir ki canın sağolsun,sanatçı arkadaşım benim...

    Cansudere(Lalem) bende seni tanıdığıma çok memnunum...

    3 prensesim sefan olsun bu hafta sonu hiç kalkma yerinden...

    Örgüçantam sende çok önemli bir değersin benim için...

    Zencefilim Fundam seninde yıldönümün hayırlı olsun,işlerin daim olsun canım...

    Zeynepcim yaramaz çocuk büyütmek çok zor....

    Ceydacım dilerim bu yaramazlardan sen de boy boy olsun...

    Fundacım sen bi tanesin...

    Sarıgülüm fatura en son bizde kalıyor...

    Efulem Keremler nasıl yaramaz oluyor böyle,canımıza okuyorlar değil mi?

    Gülcanım sağol,sanada kolay gelsin bak 2 olsunlar görürsün...

    Disalcim unutuyorlar ama ilk defa eylem yaptım belki biraz kalıcı olur...

    Hazalcam kıymetimiz biliniyor da otomatiğe baağlıyorlar ona bozuluyorum....

    YanıtlaSil
  20. ooooooooooooohhhhhhhhhhh ne iyi yapmışsın aynı dertten bende muzdaribim benimde iki kızım var her şeyi bizden bekliyorlar alışmışlar hazıra arada bir grev lazım

    YanıtlaSil
  21. bende kesin boykot yapmalıyım ev işi yapmaktan kafayı yiyecem

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!