6 Haziran 2009 Cumartesi

YUMURTALI ISPANAK KAVURMASI


MERHABALAR SEVGİLİ DOSTLARIM!!!!

Yumurtalı ıspanak kavurmasının tarifini vermek istiyorum bugün.... 
1 baş soğanı tencerede kavurun.3 yemek kaşığı kıymayı ve 1 yemek kaşığı salçayıda ekleyip karıştırın.Yıkanmış ve doğranmış ıspanağı ekleyerek hiç su koymadan tencerenin kapağını kapatın kendi suyu ile pişmesini sağlayın...Daha sonra biraz karıştırın ,tuz,karabiber ve pul biber ilave ederek suyunu çekene kadar pişirin...Diğer tarafta 2 yumurtayı çırpın ve ıspanağın arasında açacağınız gözlere dökün ve pişirin...Yumurtalı sevenlere yumurtalı tarafından sevmeyenlere sade tarafından servis yapın...Ben sarmısaklı yoğurtta hazırladım isteyen üzerine dökebilir ki tavsiye ediyorum çok güzel oluyor..AFİYET OLSUN!!!!

25 yorum:

  1. ellerine sağlık canım ıspanağı her haliyle seviyorum ben:)oğluşununda iyi gitmesine sevindim maşallah onlar bizlerden daha dayanıklılar canım dahada iyi olcak inşallah:))iyi hafta sonları:))

    YanıtlaSil
  2. canım benim,miniğimizin yüzü gülmüş çok şükür.
    onun yüzü gülünce annesininde güler.
    Rabbim hep güldürsün yüzünü ablacığım.

    YanıtlaSil
  3. iyi olmasına çok sevindim kerem bebeninn bi an öce toparlanır inşaAALLAH ıspanakalrda dalından he afiyet olsuniyi hafta sonu ve dinlenmelrr çocuklar iyi olsunda biz dinlenmesekte olur arkadaşım dimi))sevgiler

    YanıtlaSil
  4. günaydın güzelim.keremin iyleşmesine çok sevindim.Çocuklarımıza birşey olmasın onlar hiç hastalanmasın istiyoruz ama olmuyor işte.ama Allah çekilmeyecek dert vermesin.

    YanıtlaSil
  5. canım keremin biraz daha iyi olmasına cok sevindim tatlım
    tekrar dan gecmiş olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Selam canım oğlunun iyi olmasına çok sevindim.
    SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  7. Cok cok gecmis olsun, bizde yeni atlatik oyle bi hastaligi kucuk kizimla beraber.Ama sizin yavrunuz daha kucukmus ayyy..Rabbim sifalarini veriyor iste hastalik kefaret oluyor bizler icin.Daha beterlerinden korusun Allahim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. tekrar geçmiş olsun canım :) çok sevimli beyefendi sağlıkla büyüsünler :)
    ıspanaklı yumurtanın da görüntüsü güzel fakat ben börek içinde daha çok tercih edersim Hay Allah nereden aklıma geldiyse :))

    YanıtlaSil
  9. iyileşmiş çok şükür bizim oğlan.babababa paşalar gibi yastıklar filan tek oğlan ya muameleye bak.ablaları kuş sütüyle besler onu:)

    YanıtlaSil
  10. Canım oğlunun yüzünün gülmesine çok sevindim.
    Çok ama çok geçmiş olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Yumurtalı ıspanak kavurmanda çok güzel.

    YanıtlaSil
  12. Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden esirgesin...
    Yumurtalı ıspanakta çok güzel ellerine saağlık:)

    YanıtlaSil
  13. canım yemek tatlarımız çok benziyor. eline sağlık harika görünüyor. denemeyenlere benden de tavsiye olunur.
    güzel ,sağlıklıve mutlu bir haftasonu diliyorum,sevgiler

    YanıtlaSil
  14. daha iyi olduğuna sevindim canım.en kısa sürede düzelir inşallah tamamen..ıspanağın da pek leziz.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  15. canim yine ben goruyormusun??
    napalim ben gelirimm bikmadan usanmadann;))) ellerine saglik caniimm
    Keremciginde kendini biraz olsun iyi hissetmesine cok sevindimm..

    YanıtlaSil
  16. ay canım ya.onlara bişey olmasın. çok geçmiş olsun.benim oğlumda kolunu kırdı geçen hafta.neyseki bizde ucuz atlattık Allahıma bin şükür. sevgiler,funda

    YanıtlaSil
  17. Çok çok geçmiş olsun, daha iyi olmasına sevindim küçüğün.Bir an önce koşup oynasın da annesinin yüzü gülsün. Mutlu pazarlar dilerim.

    YanıtlaSil
  18. yakışıklımızı öpüyorum geçmiş olsun inşallah kısa sürede hiç bir şeyi kalmaz iyi günler

    YanıtlaSil
  19. iyi olmasına sevındım kuzunun...

    YanıtlaSil
  20. çocuklar hasta olunca evde hayat duruyor sanki...seni öyle iyi anlıyorum ki...hiç hasta olmasınlar biz dinlenmesekte olur...iyileşsin yavru kuş biran önce.acil şifalar dilerim canım.
    ıspanakta nefisss olmuş.
    çoook öptüm

    YanıtlaSil
  21. minik kuşun iyileşmiş gözün aydın..çok da tatlı yerim onu ben...resimlerde ben yokum canım,kardeşimin arkadaşları,masalarını resimlememi istediler resimde kızkardeşim var,kucağında defne olan(yeğen erkek kardeşten)...oluşun gerçekten çok tatlı alah bağışlasın,kocamannnn öpüyorum sizleriii

    YanıtlaSil
  22. çok geçmiş olsun canım, iyileştiğine çok sevindim. Çocukların hastalıkları büyüklerden daha çok üzüyor bizi. Hiç hastalanmasın onlar hiç.

    YanıtlaSil
  23. canım büyük geömiş olsun sevgiler....

    YanıtlaSil
  24. Ellerine4 sağlık arkadaşım.Bu arada çok geçmiş olsun Allah şifasız dert vermesin maaşallah minik adam iyileşmiş keyifle gülümsüyor çok öpüyorum onu Allaha emanet olsun

    YanıtlaSil
  25. Ellerine4 sağlık arkadaşım.Bu arada çok geçmiş olsun Allah şifasız dert vermesin maaşallah minik adam iyileşmiş keyifle gülümsüyor çok öpüyorum onu Allaha emanet olsun

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!