16 Şubat 2009 Pazartesi

MISIRLI BROKOLİ SALATASI

Karnabaharın abisi Brokoli kışın mutfakların vazgeçilmezi.En azından benim mutfağımda en çok kullandığım sebzelerin içinde yer alıyor.....Her çeşit salatasını yaptığım brokolinin bugünde mısırlısını yaptım....Haşlanmış brokoliyi doğrayıp,konserve mısırla süsledikten sonra sosunuda ilave edince harika oluyor.Sosu çok zor değil.Yarım çay bardağı zeytinyağı,1 limon suyu ve 3-4 diş dövülmüş sarmısak.Hepsini karıştırıp tuz ilave ederek salatanızı tamamlıyorsunuz...
AFİYETLER OLSUN EFENDİM!!!!!!!

14 yorum:

  1. of süper görünüyor.ellerinize sağlık.en kısa zamanda buluşsak diyorum.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık. salatalar benim vazgeçilmezim.

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık. salatalar benim vazgeçilmezim.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım.
    Ne güzel canlı canlı görünüyor.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık canımSevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Abisi mi? :) Kabarık kabarık yemyeşil eteği var ya ben de onu kız ( bayan ) sanıyordum.
    Ya ben de bi türlü alışamadım tadına öyle yapılyom böyle yapıyom yokkk. Bi türlü gitmiyo mideme şu brokoliler diyodum, meğerse erkekmiş de ondan :)

    YanıtlaSil
  7. ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM BİZİM BURDA ARTIK BROKOLİLER BOZULMAYA BAŞLADILAR BUGÜN MAHALLE PAZARINDAN ALMAK İSTEDİM AMA NASİP OLMADI:(

    YanıtlaSil
  8. canım senin dediğin adsenseye baktım kolaylaşmış demişsin bana aynı gibi geldi sen nerden anladın.bu arada ben de gidip gelip seninkileri tıklıyorum.bu arada dikkat ettim de ben bir reklam kodu yerleştirebilmiştim sen nasıl 3 tane bir den yerleştirdin.adsense ile birlikte açıklarsan çok sevineceğim.

    bu arada salatana bayıldım.ellerine kollarına sağlık canım...


    yemeğin süper

    YanıtlaSil
  9. canım sen ne harika bir arkadaşsın yaaa.sağolasın.dediklerini uyguladm.herşey için çok teşekkür ederim.tıklamaya devamm!!!

    YanıtlaSil
  10. çok yakışıklı duruyor abimiz.ellerine sağlık brokoli salatası çok güzel görünüyor ve bende çok severim.ben içine kırmızı köz biberde koyuyorum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  11. sevgili tülincim en sevdiğim kış sebzesidir brokoli her çeşit yemeğini seve seve yapar ve yerim hele salataları enfes oluyor tıpkı senin salatan gibi eline sağlık canım afiyet bal şeker olsun..

    YanıtlaSil
  12. CANIM MARMELATLI AY KURABİYESİNİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM... BUGÜN İŞLERİM ÇOK AMA YARINA KESİN YAYINLAYACAĞIM. ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞIN BİR LEZZETTİR. HER SEFERİNDE SONUÇ MÜKEMMELDİR.

    YANLIZ UFAK BİR TÜYO VEREYİM SANA. İKRAMDAN 1 GECE ÖNCE YAP . ERTESİ GÜNE LEZZETİ VE KIVAMI TAM OTURMUŞ OLUYOR..

    SEVGİLER CANIM İŞLERİMİ HALLDEBİLİRSEM BUGÜNDE YAYINLAMAYA ÇALIŞACAĞIM..

    YanıtlaSil
  13. nefis görünüyor,ellerine sağlık.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. eline sağlık ,hem kolay, hem faydalı :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız ve temennileriniz benim için çok değerli...Blog ve Web sitesi dışında yorum yazan izleyicilerimden Anonim seçeneğine tıklamalarını rica ediyorum...Teşekkür ederim...

Yazılarımı Kopyalayamazsın!!!